Overdag is hij haar collega. In de avond maakt hij haar seksuele fantasieën waar. Na de wekelijkse vergadering neemt hij Eve mee en waant ze zich in een hemel van genot. Al is hij niet altijd de enige die spannende fantasieën tot werkelijkheid tovert. Eve deelt haar avonturen met jou.

Nieuwsgierig
In ‘die ene autorit’ waren we opener dan ik ooit had gedacht. Hij vertelde mij in vertrouwen over zijn interesse. Zijn interesse in parenclubs. In trio’s. In swingen. In BDSM. Hij vertelde over ‘zijn kast’. Over zijn verzameling speeltjes. Ik mocht nog niet alles weten en dit maakte mij nog nieuwsgieriger dan ik al was. Ik wilde zijn kast zien. In zijn leven duiken. Ik wilde alles uitproberen. Ontdekken.

Terug op werk was de seksuele spanning om te snijden. En dit ging dagenlang door. Overdag stuurde we elkaar spannende berichten. Elkaar teasen. Geile gesprekken. In de avonden belde hij mij op. We konden elkaar niet loslaten, maar hadden elkaar nog niet eens vast gehad. We wisten dat er een moment ging komen dat het digitale contact zou escaleren. We moesten elkaar zien. Voelen. Proeven.

Elkaar gek maken via de telefoon duurde welgeteld een week en toen was het zover.

Voordat ik het weet floep ik het eruit

Na een lange werkdag ga ik mee naar zijn huis. Zenuwen gieren door mijn lijf. Ik probeer mijn benen de baas te zijn maar ze blijven trillen, waardoor de hak van mijn pump als een gek tegen zijn vloer tikt. In mijn hoofd probeer ik mijzelf te kalmeren maar het is hopeloos. Net zo hopeloos als mijn nieuwsgierigheid. Voordat ik het weet floep ik uit wat ik denk te denken. “Ik wil je kast zien”.

Ik schrik van mijzelf. Zei ik dit echt? Ik slaak een zucht en gek genoeg voel ik mij opgelucht. Misschien wilde ik dit wel zeggen.

Duistere geile kant
“Kom maar mee”, zegt hij. Ik loop achter hem aan naar zijn slaapkamer en voel mijn benen trillen (ja, nog steeds). Zijn bed is mooi opgemaakt. Hij klikt zijn nachtlampje aan en mijn ogen schieten meteen naar ‘de kast’. Het is een doodnormale, zwarte opbergkast en ik weet wat hij daar opbergt. Ik slik bij de gedachte welke inhoud daar op mij ligt te wachten. Een zenuwscheut springt rond in mijn buik.

“Weten we zeker dat wij dit willen?”, vraag ik, terwijl ik tegenover hem sta. Ik vraag het, maar ik weet het antwoord dondersgoed. Hij wil dit en dat weet ik. En ik wil dat hij mij wil, want ik wil zijn duistere, geile kant ontmoeten. Ik word gek van opwinding. Ik wil zijn handen voelen die mijn lichaam aftasten en begeren. Ik wil onze naakte, bezwete lijven tegen elkaar. De hele nacht door. Toch wordt mijn hoofd overspoeld met twijfels. Waar ga ik mijzelf ingooien, denk ik. Hoe wil ik ooit normaal naar werk gaan? Hoe wil ik mij ooit tijdens vergaderingen concentreren als ik alleen maar kan denken aan avonden met hem in bed. Hoe wil ik hem ooit in een bespreking serieus nemen, terwijl mijn ogen naar zijn broek worden getrokken omdat ik weet wat voor heerlijkheid daarin zit.

‘Serieus Eve, met je collega?’, zegt het engeltje op mijn linkerschouder, maar die

gedachte wuift het duiveltje op rechts moeiteloos weg. ‘You only live once, jongedame’.