Een week later spreken we weer af. Dit keer laten we de drankjes weg. Ik stap uit de trein en zie hem staan. Mmm kan niet wachten om die heerlijke lul weer te voelen. Op zijn verzoek draag ik een rokje met een string en een blouse die net niet teveel laat zien. In de trein heb ik al zitten appen met mijn geile neuker. Mijn kut is al nat van zijn heerlijke foto’s en filmpjes. We geven elkaar een lange tongzoen.

Ik voel zijn staaf in zijn broek groeien. We lopen naar het hotel. Hij heeft de sleutel al dus we kunnen in één keer naar boven. De kamer is wederom prachtig. Nog voor de deur dicht is is hij me al aan het vingeren. Ik kreun zacht. Hij draagt me naar binnen en legt me op bed. Hij vingert me met twee vingers. Ik pak zijn lul uit en begin hem af te trekken. Hij wil dit keer dominant zijn. Ik stem in en hij begint me opdrachten te geven. Pijp me slaafje van me. Ik ga verliggen en neem zijn heerlijke lul in mijn mond. Ik begin hem te pijpen. Dieper slaafje. Ik kijk hem geil aan en neem hem zo diep mogelijk in mijn mond.

Hij pakt mijn hoofd van achteren beet en bepaalohet tempo en de diepte. Ik voel zijn lul achter in mijn keel en begin een beetje te kokhalzen. Goed zo slaaf zegt hij. Dit houdt hij nog een minuut of vijf vol voor hij me in mijn mond neukt. Waag het niet om te kreunen. Hij neukt maar door en door. Hij kreunt en spuit mijn mond vol. Slik door slaaf. Ik slik zijn heerlijke sperma door. Hij pakt me vast en zet me op een stoel. Wil je dat ik je neuk? Geef antwoord slaaf. Ja meneer zeg ik. Benen wijd dan. Ik spreid mijn benen. Hij trekt me iets onderuit. Zijn lul gaat meteen diep en hard in mijn kut. Ik kreun zacht. Niet kreunen slaaf of ik stop met neuken. Ik kijk hem aan en doe mijn best om geen geluid te maken. Hij neukt me stevig door. Ik schok licht. Oh nee jij gaat niet klaar komen nu zegt hij. Hij trekt zich terug uit mijn kut.

Hij gaat op bed liggen en zegt kom hier slaaf. Ik loop naar het bed. Kom naast me liggen. Ik doe wat hij zegt. Op je zij liggen zegt hij. Ik gehoorzaam hem. Hij tilt mijn been op en begint me van achter af in mijn kut te neuken. Ik weet dat ik noetag kreunen, maar ik hou het niet meer. Ben je geil vraagt hij. Ja meester antwoord ik. Je luistert erg goed. Je mag geluid maken, maar waag het niet om klaar te komen. Oke meester. Ik kreun zacht en geniet van zijn harde aanpak. Hij kreunt en stoot een paar keer hard door. Ohh ja ik ga die kut van je vol spuiten en jij mag niet klaarkomen. Ik beheers me zo goed als ik kan en krijg het voor elkaar om niet klaar te komen. Zijn lul spuit al het sperma in mijn kut. Het voelt heerlijk warm aan. Hij draait me op mijn rug. Ik kijk hem aan. Zo slaaf. Nu ga ik ervoor zorgen dat jij klaar komt.

Hij begint me te beffen en te vingeren tegelijk. Mag ik kreunen vraag ik. Nu wel zegt hij. Ik kreun van genot het is zo lekker. Ik kreun en hij gaat steeds sneller met twee vingers op en neer in mijn kut. Ik kreun en begin te schokken. Hij stopt met beffen, maar gaat door met vingeren. Ik kreun steeds harder. Oh ja zeg ik kik kom meester. Hij gaat door en door ik schok en hij haalt snel zijn vingers uit mijn kut. Ik kom spuitend klaar. Hij steekt zijn vingers weer in mijn kut en laat me nog een keer spuitend klaar komen.

Nu gaan we douchen zegt hij. We staan onder de douche en wassen elkaar lief strelend. Heb je honger schoonheid? Een beetje wel zeg ik. Hij belt de roomservice en besteld eten. We zitten naakt op het bed en eten ons eten. Tussendoor zoenen we elkaar. Ik streel zijn lul met mijn voeten. Hij kreunt en zegt dat hij me wel wil neuken tussen mijn tieten. Hmm ja zeg ik. We zetten het eten weg en hij begint me te neuken tussen mijn tieten. We genieten van elkaar. Ik wil zijn sperma proeven en pijp hem net voor hij klaar komt. We vallen in slaap. Ik kus hem de volgende ochtend zacht wakker. We hebben nog een keer heerlijke wakker wordt sex.
We spreken af om dit minimaal één keer per week te doen.
Wordt vervolgd.