Donderdag bijna middag was ik echt super geil en had zin om te neuken, me vriendin was werken en ik werkte vandaag vanuit huis. Het zoeken begon naar een sexdate en legde me werk aan de kant, ik appte een vriendin van een bekende van me en vroeg haar hoe het ging? Ze stuurde me een foto terug van 1 cappuccino, ik antwoorden met een vraagteken? Ze was aan het werk en vroeg of ik die bij haar kwam drinken, nou eigenlijk wou ik niet naar haar werk wegens me bekende maar de drang naar sex won van het verstand. Ik antwoord er binnen 30 min bij haar te zijn, dus dit drankje is dan koud maar ze zou voor een ander zorgen.

Aangekomen bij haar werk en na haar gevonden te hebben lachde ze, zij ging het drinken halen na de begroeting en ze was snel terug. Ze zei me dat we anders wel even naar een van de kamers te gaan en een sigaret konden roken op een balkon, ze pakte de sleutel en ik liep braaf achter haar aan. Ik bekeek haar grondig, klein maar zeker lekkere billen en lang donker haar, haar borsten zijn niet de grootste maar haar blik en figuur maakte me geil. Ik voelde me pik meer en meer zwellen en hoopte dat dit goed nieuws zou worden, aangekomen bij de deur van de kamer opent ze die en hangt meteen een niet storen bordje aan de klink. Hmmm zou ze geneukt willen worden gierde door me lijf, ze deed de deur dicht en opende de schuifdeur naar het balkon en we rookte rustig 1 sigaret en spraken wat. Ze was al vlug heel duidelijk en schoot bijna in tranen en zei me dat ze ongelukkig is bij haar vriend, maar herpakte zich snel en sterk en zei dat ze het idee heeft dat hij vreemd ging.

Ik luisterde en keek de kat uit de boom, me betoog op toch samen gelukkig weer worden was aan dovemansoren gericht. Ze vroeg me de kamer in en ging op de bed rand zitten, en wenkte met een handgebaar naast haar plaats te nemen. Ik deed braaf wat ze wou, ze liet meteen haar hand bij me gulp en begon die los te maken. Ze boog voorover en fluistert in me oor, hmmm ik wil jouw al een lange tijd. Ze geilde me zeker op en deed haar hand in me broek, ze wreef over me boxershort waar me pik zit. Ze voelde me pik opgezwollen worden, en zei dat ze die paal in haar wou.. Tja dat kan, en ze ging op haar knieën en zei me op te staan en trok me broek richting me enkels en trok me boxershort ook naar beneden. Ik keek naar beneden en zag me harde paal en 1 dikke kop, ze begon zacht aan me paal te trekken maar nam het vrij vlug over met haar mond en nam me paal met diepe gulzige halen in haar mond en ik greep haar bij der haar en duwde me pik verder in haar en hoorde haar het lastig hebben.

Ik fluister in der oor, jouw wou ik ook al een tijd vieze slet. Ze genoot zichtbaar van me woorden, en zei me dit super geil te vinden. Ze duwde me wild en beviel me op het kussen te gaan liggen en me shirt uit te doen, ze kuste me vanuit me nek naar beneden en beneden aangekomen ging ze weer verder met zuigen. Ik beter te haar en speelde met haar tepels, ze kwam op me zitten en begon flink te rijden… later de rest x