Zoals de titel van dit verhaal een zegt, neuk ik Frans, al een poosje met Frieda, de beste vriendin van Elize, m’n eigen vrouwtje. Ja en nog wel met haar goedvinden. Het kwam zo, Het zal een jaar geleden zijn geweest, dat ik thuis kwam van m’n werk en ik een gesprek opving van de twee vriendinnen. “En die van MIJ”, zegt Frieda, krijgt hem amper meer overeind en volgens mij kan hij er alleen nog maar uit pissen, maar mij eens lekker neuken hó maar, en een ander heeft hij ook niet, want daar is Cor de man niet naar, “Ja, Frieda, dat denk jij, maar zeker weten doe je het ook niet, misschien legt hij wel met een ander wijf te naaien en hem dan bij jou niet meer omhoog krijgen hé, ja ja, leer mij die kerels kennen, alles wat er voor komt, daar stoppen ze hem in. Mijn moeder zei altijd over m’n vader, god hebben z’n ziel, “Frieda alles wat voor z’n lul komt, daar propt tie hem in, zelfs een harige borstel is nog niet veilig voor hem, dus lieve Frieda, hou ze in de gaten, die kerels!!!” Dan hoor ik m’n vrouw zeggen, “Lieverd als je nu écht weer eens zó geil bent, dan zal ik mijn Frans eens vragen of die zin heeft om jou eens goed te pakken te nemen en Lize, ik beloof je als Frans jou er eens goed op schuift, je Cor totaal vergeet, weet je hoe een grote, dikke snikkel hij heeft, als die in je komt, zit je gelijk vol en dan heeft hij nog niet eens gespoten, wel een koffiekopje vol zaad loopt zo je plassertje in en ben je dan nog geil, pakt hij je ook nog anaal.” “Anaal, wat is dat nou weer, Lies?”. “Nou, dan stopt een kerel z’n snikkel in je kontje, ook lekker hoor, dat beloof ik je, maar schatje, zal ik eens vragen aan Frans of hij het wilt, mijn zegen hebben jullie en misschien als ik zelf geil wordt van jou gekreun en gekir uit “MIJN” slaapkamer, doe ik wel mee, kun je zien wat “ANAAL” nou inhoud. ” Kom hier door dit geile gepraat, heb ik verdomme nog een natte kut ook en jij, laat me eens voelen bij je”.

En door een spleetje in de deur, zie ik dat die twee geile dellen elkaar staan te vingeren en, m’n wijf gaat op haar knieen voor haar vriendin zitten en likt heerlijk aan haar clitje, nou, Lieske bleef komen. Maar ja ik stond daar wel met een harde paal in m’n broek. “Wat nu” denk ik nog maar door m’n geilheid stap ik zo de kamer binnen en zeg. “Dames hier staat HIJ, de man met een grote dikke snikkel, die wel een koffiekop zaad in jullie kutjes, laat lopen, “Wie, wil er eerst”. “Lieverd, pak eerst, Frieda maar eens goed aan, ik doe effe een boodschapje” en ze loopt weg en geeft me een geile lonk en met haar natte muts, loopt ze weg, mij achterlatend met de verlegen vriendin, die achteraf niet eens zó verlegen was, zou blijken. “Kom maar eens lekker bij me staan Frieda, dan zal ik eerst eens voelen hoe nat je kutje is voor ik hem er in steek. De geile Frieda, stapt gelijk uit haar slipje en houd verdomme zelf nog haar kut voor me open, “Kan je beter aan m’n clitje likken Frans” En zo neem ik het werkje van m’n vrouwtje over en lik zalig aan haar grote clitoris, die werd een grote knobbel in m’n mond, zo zwol, het kleine knopje op. Met m’n tong lik ik gelijk aan dat kleine openingetje waar de schat uit plast en terwijl ik haar heerlijk aan het likken ben, komt Lies weer thuis. “Gut, nog bezig jullie, wacht doe ik effe mee” en ook zij stapt uit haar slipje en daar staan de twee vriendinnen te tongzoenen, geiler kan een man het niet wensen, twee vrouwen, die elkaar sexueel verwennen, want het bleef niet bij die ene tongzoen.

Ze gaan op bed liggen, in de soixante neuf houding, en zo likken ze elkaars kutje. Daar stond ik langs de kant. Gelukkig lag mijn geile meissie, onderop en geeft me een geile knipoog en aan haar lippen zie ik dat ze “ANAAL” zegt. Frieda is zo intens geil en steekt zelfs haar neus in Lieskes kutje en dan laat m’n meissie, wat plas lopen en proestend trekt de geile meid haar neus uit Frieda’s kut en vingert haar diep in haar natte muts. En ze zijn zo bezig met elkaar dat ze mij vergeten. Ik sta daar met een keiharde Stamper en ga uiterst voorzichtig achter de dikke batterij van Frieda zitten, m’n eikel, waar het geil al uit liep, breng ik voor haar óók natte kontgaatje. En met een harde zet, schiet ik tot aan m’n zak in Frieda’s kontje. Heel diep zit ik nu in haar en gedrieën, neuken we ons naar een hoogtepunt. En de geile Frieda, hoor ik nog kreunen, als dat koffiekopje zaad haar achterwerk in loopt. Veel hebben we er nog om moeten lachen, maar Nu vraagt ze het zelf, “Zullen, we nog een keer ANAAL, Frans?”